Referencer til AQUABION

Træt af kalk? Odenseaner går til kamp mod kalken

AQUABION har været i Europa siden 2004

... og der er mange referencer!

AQUABION har været i Europa siden 2004 og har solgt over 75.000 enheder i Tyskland, England, Frankrig og andre europæiske lande. Nedenfor er der referencer fra vores kolleger i Europa.

AQUABION kalklösare

REFERENCE TIL privat husstand

I over syv år har jeg brugt offeranoder i mit hus til galvanisk vandbehandling. I begyndelsen af 2009 måtte vi erstatte det eksisterende galvanisksystem, fordi effekten var faldet kraftigt. Vi besluttede at vælge det nye AQUABION®-system fra Aquabion GmbH. Det var en beslutning, vi ikke et sekund fortryder, da vi da ikke oplevede brunt vand længere. Tværtimod: vandet er helt klart igen. – James P., Peterborough

Kilde: AQUABION GmbH Water Treatment Worldwide

REFERENCE TIL BOLIGKOMPLEKS

I et af vores større ejendomskomplekser, der består af 13 bygninger med 130 lejligheder, har vi installeret AQUABION® kalkløseren i mere end 10 år.

Denne beskyttelse mod korrosion og kalk i koldt og varmt-vandssystememe blev nødvendigt, da vi oplevede flere rør der sprang samt reduceret vandtryk og problemer med brunt vand. Efter installationen af AQUABION® blev vores rør åbnet flere gange over en vis periode på bestemte testpunkter. Resultaterne imponerede os virkeligt - testene viste tydeligt, at vi havde stoppet de problemer, vi havde med korrosion og vi fik igen kontrol over vores drikkevandskvalitet. – Thomas L., London.

Kilde: AQUABION GmbH Water Treatment Worldwide

REFERENCE FRA INDUSTRIEN

Tidligere havde vores kunder ofte problemer med misfarvning af drikkevandet.

Efter at have testet vandkvaliteten og de materialer, der anvendes til rørsystemet sammen med Aquabion GmbH, kunne vi løse problemerne med misfarvning med AQUABION® enheden inden for en meget kort tidsramme for god tilfredshed fra vores kunder. – John D., VVS-firma, Windsor

Kilde: AQUABION GmbH Water Treatment Worldwide

REFERENCE FRA INDUSTRIEN

Vi har arbejdet med Aquabion GmbH i over 10 år.

Vi har allerede installeret flere AQUABION® enheder hos flere af vores industrikunder. Vores kunder synes at Aquabion fungerer rigtig godt, da vores kunder er meget tilfredse med resultaterne. – Bilfinger, Fastighetsförvaltning

Kilde: AQUABION GmbH Water Treatment Worldwide

Eksempler ansøgning

I de senere år har AQUABION gennemført mange projekter rundt om i verden, der har én ting til fælles: De er baseret på innovative ideer og produkter, hvilket gør det muligt for særligt effektive og miljøvenlige vandbehandlingsløsninger.

Vi har nu solgt over 50.000 AQUABION®-systemer verden over og dokumenterer vores høje standarder for førsteklasses teknisk ekspertise - Made in Germany.